Δευτέρα, 10 05 2021

Εκδήλωση ενδιαφέροντος SANTA CLAUS KINGDOM

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για την προσφορά που μας έγινε, για την ομαδική συμμετοχή του σχολείου μας στo Χριστουγεννιάτικo χωριό, SANTA CLAUS KINGDOM, το μεγαλύτερο indoor - Χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών σε κλιματιζόμενο χώρο στην Ελλάδα (13.000 τμ). Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά και θα ανοίξει τις πύλες του από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο και την λειτουργία του μπορείτε να βρείτε στο: www.santaclauskingdom.gr

Mε την ομαδική κράτηση εισιτηρίων (τουλάχιστον 50 προσκλήσεων), μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε, στους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας, το SANTA ALL DAY PASS στη μισή τιμή. 

Η προσφορά για τις ομαδικές κρατήσεις σχολείων στην τιμή των 7 Ευρώ για τα παιδιά και 6 Ευρώ για τους γονείς, με συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια, το παγοδρόμιο και τα παιχνίδια. (Εξαιρούνται τα παιχνίδια δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν δώρο και τα τεχνικά παιχνίδια.) Ενημερωτικά αναφερεται οτι η τιμή πόρτας για την επίσκεψη στα Χριστουγεννιάτικα χωριά ανέρχεται στην τιμή των 14 ευρώ για τα παιδιά και 8 Ευρώ για τους γονείς.

ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ !!!

Τις προσκλήσεις μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μέχρι την τελευταία μέρα του σχολείου στις 23/12/2016.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του μαθητή και τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμείτε και στείλτε το στο email του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στους υπευθύνους τάξεων, στην κυρία Γεωργία ή στην κ. Γωγώ Νικολάκη (6951821964) μέχρι την Τετάρτη 21/12/16.

Ονοματεπώνυμο

 

 

Τάξη / Τμήμα

 

 

Αριθμός προσκλήσεων για παιδιά

7 Ευρώ

 

Αριθμός προσκλήσεων για γονείς

6 Ευρώ