Τρίτη, 26 05 2020

Ενα Μεγάλο Ευχαριστώ - Καλές Γιορτές

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αγαπητοί γονείς,

Ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν  στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής. Η προσφορά των χορηγών μας και ο εθελοντισμος όλων εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια (και ξέρετε ποιοι είστε) χάρισε μια μαγική Χριστουγεννιάτικη μέρα, μια ακόμη γλυκιά ανάμνηση σε μας και τα παιδιά μας. Δεν θα αναφέρουμε ονόματα, αλλά είστε πολλοί, μεγάλοι και μικροί και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο.

Ευχαριστούμε τους μπαμπάδες για το στήσιμο του δέντρου και την βοήθεια τους στα σουβλάκια παρά τη βροχή, τις μαμάδες και τα παιδιά που βοήθησαν στην προετοιμασία, την οργάνωση και τη λειτουργία του μπαζάρ, του μπουφέ, της λαχειοφόρου καθώς και των εργαστηριών Στολιδιών, Ζαχαροπλαστικής και Face Painting. Το παζάρι μας δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των παιδιών από όλες τις τάξεις που κατασκεύασαν και πούλησαν δικές τους δημιουργίες, στα τέσσερα εργαστήρια στολιδιών που οργανώσαμε.

Μας συγκίνησε η ανιδιοτελής προσφορά των παιδιών πολλών τμημάτων του σχολείου μας (Δ1,Ε2,ΣΤ2), που πρόσφεραν σημαντικά έσοδα από τις δημιουργίες τους στο σύλλογο μας και ειδικά το τμήμα Δ2 που πρόσφερε ΟΛΕΣ τις εισπράξεις του στο σύλλογο.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή μας κ. Πάστρα που πάντα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Γεωργία, στον κ. Θεόδωρο καθώς και στους εθελοντές για το δύσκολο έργο της καθαριότητας.

Πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή και το κέφι τους. Αυτοί μετουσιώνουν τη γιορτή από ένα απλό σχέδιο στο μυαλό ενός ΔΣ, σε ένα πανηγύρι χαράς και αισιοδοξίας. Μπορεί φέτος (πιστεύουμε εξαιτίας της βροχής και όχι αδιαφορίας για τα δρώμενα του σχολείου) η συμμετοχή να ήταν μικρότερη από άλλες χρονιές, όμως το πνεύμα των Χριστουγέννων αγκάλιασε τη μεγάλη οικογένεια του σχολείου μας.

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει ΠΡΟΣΦΕΡΩ…. Σας ενημερώνουμε ότι με την αρωγή όλων μας, συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας της Μάνδρας, η οποία στάλθηκε απευθείας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, παρακαλούμε για σχόλια και παρατηρήσεις, τα οποία είναι πολύτιμα για εμάς, στην προσπάθεια μας για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις και δράσεις (και καμιά καλή κουβέντα ακόμα πιο πολύτιμη - βοηθάει στην ανάκτηση δυνάμεων) .

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία, αγάπη και δημιουργία!

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την λίστα της λαχειοφορου

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονεων