Σάββατο, 18 09 2021

Εκδήλωση στο Λαδοφάναρο 20 Μαρτίου 2015

 

 

 

Πρόγραμμα στολισμού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Αγαπητοί Γονείς,

Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε και τη δική μας αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Και Χριστούγεννα σημαίνει Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 

Σάββατο 30/11 και ώρα 10:30 ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών στην κεντρική αυλή του σχολείου μας, οι μπαμπάδες στήνουν το μεγαλύτερο ίσως Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πανόραμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες, καθώς η περισσότερη ώρα αναλώνεται στο πώς να στηθεί το δέντρο, καθώς και για τα προγνωστικά για την κλήρωση της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο καιρός προβλέπεται «ήλιος με δόντια».

Κυριακή 1/12 στις 15.00 υπάρχει προβολή μεταγλωτισμένης ταινίας με τίτλο  «Το αγόρι που ήθελε να γίνει αρκούδα»(τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ) .  Αμέσως μετά  θα λειτουργήσει εργαστήρι κατασκευής στολιδιών. Για το εργαστήρι στολιδιών, φέτος φέρτε μαζί σας κορδέλες και μεταλλικά καπάκια από βάζα!!! Παράλληλα θα λειτουργεί και "café" για τους γονείς.

Ραντεβού έξω από το θέατρο του σχολείου μας. Το ακριβές πρόγραμμα είναι ανηρτημένο εδώ.

  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντίνα Σαρπάκη

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Μάρκου

 

Δείτε παρακάτω το Πρόγραμμα στολισμού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για το σχολείο μας.

Πρόγραμμα (μορφή PDF)

Η εφημερίδα μας

Η ομάδα του ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ ξεκίνησε να συνεργάζεται στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα που γιορτάζονται  κάθε χρόνο τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σε ανάμνηση της υπογραφής της Παγκόσμιας Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στις 10 Δεκεμβρίου 1948. Όραμα των εμπνευστών της, ένας κόσμος με δικαιώματα και ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Οι συντονιστές της Ομάδας ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ.

Διαβάστε περισσότερα: Η εφημερίδα μας