Σάββατο, 18 09 2021

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Children Care When Aware!

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή του στην διεκδίκηση του International School Award (ISA), με το οποίο το Βρετανικό Συμβούλιο πιστοποιεί σχολεία ανά τον κόσμο που έχουν αναπτύξει διεθνή δράση και συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα: Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου Erasmus-Brindisi

3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας

Δελτίο Τύπου

 

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας στα πλαίσια του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus + πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη την Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 στο Brindisi της Ιταλίας. Η αποστολή αποτελούμενη από 7 μαθητές και 3 εκπαιδευτικούς παρουσίασε δράσεις και εργασίες που έχουν εκπονηθεί για το πρόγραμμα Healthy Eating Active Living (H.E.A.L.), ενώ παράλληλα τα παιδιά φιλοξενήθηκαν από ιταλικές οικογένειες του σχολείου Istituto Comprensivo Brindisi -S. Elia Commenda .

Διαβάστε περισσότερα: Δελτίο Τύπου Erasmus-Brindisi

Βιωματικά Εργαστήρια - Η οικογένεια πάει σχολείο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στα πλαίσια ενός σχολείου ανοιχτού στην κοινωνία, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας σε συνεργασία με τα 1ο ,3ο, & 4οΔημοτικά Σχολεία Βούλας, σας καλούν την Κυριακή 7 Μαΐου  στο 2ο Δημοτικό Βούλας (Πλαπούτα 7) να ζήσετε μια διαφορετική ημέρα στο σχολείο , συμμετέχοντας μαζί με τα παιδιά σας σε ένα δημιουργικό ταξίδι που ετοίμασαν δάσκαλοι και γονείς για να κλείσουν τη φετινή σχολική χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση, ανοίξτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Αρχεία:

1. Δηλωση Συμμετοχής

2. Βιωματικά Εργαστήρια

3. Μια Διαφορετική ημέρα

Σαλούν ΠΑΡΤΥ - 27 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα: Σαλούν ΠΑΡΤΥ - 27 Φεβρουαρίου 2016