Παρασκευή, 30 07 2021

Ανακοινώσεις 22/2/2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 23/2 και ώρα 08:00 θα γίνει η καθιερωμένη φωτογράφηση όλων των παιδιών. 

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 5 Μαρτίου το απόγευμα θα διοργανωθεί η αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας, για την οποία θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση για περισσότερες λεπτομέρειες. Παρακαλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας στον εφοδιασμό του μπουφέ. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε όπως προσφέρετε τα παρακάτω:

Οι γονείς των Α-Β και Γ τάξεων παρακαλούνται όπως φέρουν αλμυρά και γλυκά σνακ

Οι γονείς των Δ-Ε και ΣΤ τάξεων παρακαλούνται όπως φέρουν πατατάκια και αναψυκτικά

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΜΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συλλόγου μας στους Νέμεους Αγώνες, που γίνονται κάθε 4 χρόνια στην Αρχαία Νεμέα και αποτελούν την αναβίωση των αρχαίων αγώνων, στους οποίους συμμετέχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν κατά φύλο και ηλικία και όσοι συμμετάσχουν θα ανταμειφθούν από την καταπόνηση των γυμνών τους ποδιών πάνω στις ίδιες πέτρες και στο ίδιο χώμα που πάτησαν αρχαία πόδια πριν από 2.300 χρόνια και πλέον. Οι αγώνες θα γίνουν 10-12 Ιουνίου. Κατόπιν συνεννόησης με την οργανωτική επιτροπή το σχολείο μας θα αγωνιστεί το Σάββατο 11/6. Θα υπάρξει οργάνωση από το ΔΣ για μεταφορά με λεωφορείο και πιθανώς να συνδυαστεί και με ξενάγηση σε οινοποιείο της περιοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το μόνο κόστος θα αφορά την μεταφορά. Για να συμμετάσχει κάποιος δηλώνει συμμετοχή στη διεύθυνση http://nemeangames.org/el/run/register.html. Για κάθε άτομο που θα συμμετάσχει (ενήλικας, παιδί) θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική δήλωση συμμετοχής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να υπάρξει ομαδική συμμετοχή θα πρέπει στο πεδίο διεύθυνση να δηλωθεί 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ και ως προτεινόμενη μέρα το Σάββατο. Παράλληλα όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να στείλουν και email στον Σύλλογο όπου θα αναγράφουν το όνομα τους, το όνομα του παιδιού ή των παιδιών τους και το τμήμα του/τους. Τελική προθεσμία υποβολής συμμετοχών 13 Μαρτίου 2016.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Όπως γνωρίζετε το ΔΣ έχει προβεί σε ασφάλιση όλων των παιδών του σχολείου μας με κόστος 615 ευρώ το εξάμηνο. Στη ΓΣ του Οκτωβρίου αποφασίστηκε η παράταση του συμβολαίου. Δυστυχώς στην παρούσα φάση η μειωμένη συμμετοχή των γονέων στην καταβολή των συνδρομών (περίπου 50%), η μη καταβολή των οφειλομένων από αρκετούς γονείς που συμμετέχουν σε εξωσχολικές δραστηριότηες και τα αυξημένα έξοδα ( πάγια έξοδα για καθαριότητα, λειτουργία εξωσχολικών δραστηριότητων, αγορά μπασκέτων κλπ) θέτουν σε αμφιβολία την αποπληρωμή των παγίων εξόφων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με δεδομένο το γεγονός ότι το προηγούμενο εξάμηνο δεν έγινε κάθολου χρήση του συμβολαίου και τα προηγούμενα χρόνια η χρήση του ήταν κατά μέσο όρο 1-2 φορές, αποφασίστηκε η μη συνέχιση του συμβολαίου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ήδη όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει ειδικό τιμολόγιο από το διαγνωστικό κέντρο της Ευρωϊατρικής ενώ βρισκόμαστε και σε επαφή με το Metropolitan για έκδοση ειδικής κάρτας.

 

 

ΟΜΙΛΙΕΣ

Ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των γονέων και στις δύο διαλέξεις, με θέματα που είχαν επιλεγεί από την μεγάλη πλειοψηφία των γονέων ήταν τουλάχιστον απογοητευτική και θεωρούμε προσβλητική για τον ομιλητή που αφιέρωσε από τον πολύτιμο χρόνο του (10 και 7 άτομα). Για το λόγο αυτό, διακρίνοντας την απροθυμία των γονέων να συμμετάσχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις, οι προγραμματισμένες μελλοντικές διαλέξεις ακυρώνονται με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων φαινομένων που σαφώς δεν τιμούν το σχολείο μας.